Søk
Close this search box.

Vekst og bærekraft – JAGUAR & LAND ROVER

Jaguar Land Rover har hatt en enorm vekst, med et overordnet fokus på utviklingen av sitt unike forhandlernettverk. Salgsvolumet har økt, og helelektriske Jaguar I-PACE har, siden 2018, blitt levert til mer enn 5000 kunder over hele landet.

-Norge er et ledende elbil-marked i Europa, og Jaguar Land Rovers mål om å nå Destination Zero, med null utslipp og null dødsulykker, er viktig i den kontinuerlige veksten mot en mer bærekraftig fremtid, sier Vilde Riise som er PR & Communication specialist for Jaguar Land Rover Norway

Hun forteller at selskapet i tillegg til å lansere Plug-in-hybrid drivlinjer til alle modeller på markedet, har Jaguar Land Rover et samarbeid med Fortum og Ionity.


Vilde Riise
PR & Communication specialist
for Jaguar Land Rover Norway

-Siden lansering i 2018, har vår helelektriske Jaguar I-PACE vunnet mer enn 80 globale priser, inkludert 2019 World Car of the Year, World Car Design of the Year, og World Green Car. Jaguar I-PACE har nylig lansert sin Limited Edition modell EV320, som kun selges i et begrenset opplag frem til desember i år. Modellen er spesielt utviklet for å dekke etterspørselen etter premium-elektriske biler i Europa, og Norge er et av få utvalgte land til å motta denne nyheten, forteller Riise.

Også den klassiske Land Rover Defender er nylig blitt lansert som Plug-in Hybrid modell. Med 400 hestekrefter, lavere drivskostnader, og CO2-utslipp på kun 74g per kilometer, er modellen, satt i helelektrisk modus, verdens første Defender med mulighet for utslippsfri kjøring.

-Vårt norske hovedkontor har base på Lysaker, og består av et variert og dyktig team. BC Norge er en del av Nic. Christiansen Gruppen AS, som i dag er en ledende aktør innenfor skandinavisk bilbransje. Konsernet består av en rekke selskaper med engasjement innenfor import og salg av biler, samt finansiering og leasing sier Riise, og forteller at de legger vekt å ha tett kontakt med forhandlernettverket sitt.

-Vi, som importorganisasjon, er nært tilknyttet våre 10 forhandlere, og 4 autoriserte Jaguar Land Rover verksteder rundt om i landet, sier hun.

I fjor omsatte BC Norge for hele 2,6 milliarder norske kroner. Selskapet har vært importør av Jaguar Land Rover siden 2009.

Del:

Relatert