Søk
Close this search box.

Gill Gruppen har som mål å tilby framtidens mobilitet og satser på elektrisitet – GILL GRUPPEN

Gill Gruppen er et av de eldste firmaene i norsk bilbransje. Helt siden 1940 har gruppen kunnet tilby biler til det norske markedet. De mest kjente selskapene innenfor gruppen er bilimportselskapene Subaru Norge AS, Norwegian Mobility Group AS og SsangYong Norge AS.

Med spennende merker som Subaru, MG og SsangYong, har Gill gruppen produkter som passer for alle drivlinjer. Gill Gruppen har allerede markert seg godt i markedet med Subaru som har kjørt på norske veier i 45 år, og MG som har tatt Norge med storm med sin MG ZS EV.

Subaru – Norgesbilen med unik fremkommelighet
-Subaru ble tatt inn av gruppen i 1975 og det er i dag 52.000 Subaruer på norske veier. Vi har utrolige lojale kunder som verdsetter Subaru sin kvalitet og ikke minst fremkommelighet, med Subaru sitt unike firehjulstrekksystem som er skapt for norske forhold. Våre biler er skreddersydd for mennesker og familier med aktiv livsstil. Med Subaru sitt Eyesight førerassistansesystem kan vi tilby noen av de sikreste bilene i vår klasse. XV Hybrid, Forester Hybrid og Outback sørger for å ta sine trofaste eiere dit de vil når de vil, sier daglig leder i Subaru Norge AS Torbjørn Lie.

MG – en elektrisk suksess
MG ZS EV ble lansert januar 2020 og har allerede over 2300 kundesolgte biler i Norge. MG tilbyr 100% elektrisk mobilitet for alle med sin elektriske SUV. MG ZS EV kombinerer toppmoderne el-teknologi med det siste innenfor design.
-Vår første modell MG ZS har allerede markert seg som en av bestselgerne i markedet. Dette er bare begynnelsen, det kommer mange spennende modeller i løpet av kort tid, sier daglig leder i Norwegian Mobility Group AS Jan Kåre Holmedal.

SsangYong – et koreansk bileventyr
SsangYong har vært på markedet i Norge siden 1994 og ble en del av Gill Gruppen i 2017. Dagens modeller er Korando og Rexton. Sistnevnte både som varebil og pickup.

Gill Gruppen satser høyt
Det stopper ikke her, for Gill Gruppen har store planer for de neste årene. I løpet av kort tid vil det bli lansert nye merker og modeller i nær framtid. Merker og modeller med lavutslippsteknologi som Gruppen har stor tro på.

-Vi skal bidra i betydelig grad til at forbruker skal gis muligheten til å kunne ta gode, økonomiske og miljømessig beslutninger ved valg av bil, sier Konsernsjef i Gill Gruppen Leif Madsberg.

Gill Gruppen – På full fart inn i fremtiden!
For mer informasjon om våre merker og produkter, besøk oss på subaru.no, mgmotors.no, ssangyong.no og gillgruppen.no.

Del:

Relatert