Søk
Close this search box.

Bilimportørenes Landsforening søker Servicemarkedssjef

Bilimportørenes Landsforening (BIL) er bilprodusentene og bilimportørenes bransjeorganisasjon i Norge. Vår fremste oppgave er å sikre bilbransjens rammebetingelser gjennom vårt arbeid og i tett dialog med medlemmene og myndighetene. BIL har en solid posisjon takket være faktabasert arbeid gjennom mange år.

Dette er jobben:
I rollen som servicemarkedssjef vil du ha ansvaret for BILs arbeid innen områdene servicemarked, tungbil/nyttekjøretøy, samt teknologi og teknikk.

Bilbransjen er i kraftig endring. Vårt hovedmål er en utslippsfri veitrafikk for alle kjøretøygrupper. Nye former for mobilitet, digitalisering av arbeidsprosesser og kundereiser, samt nye forretnings- og distribusjonsmodeller preger bransjen som er under stor omstilling. 

Vi ser etter deg som kan lede BILs arbeid innen servicemarkedet på en faglig sterk og engasjerende måte. Sammen med dyktige kollegaer, medlemmer og alliansepartnere vil du jobbe tverrfaglig med kunnskapsoverføring til medlemsbedriftene, samt dialog med myndighetene om rammevilkår og utvikling av regelverk. Her vil det skje mye i årene som kommer, ikke minst på nyttekjøretøysiden. Du vil få det administrative ansvaret for BILs faggrupper for servicemarked og tungvogn. Økt kundelojalitet og elektrifisering av servicemarkedet samt fokus på skadeområdet er også viktige oppgaver.

Dette er deg:
BIL søker en person med erfaring og kompetanse fra servicemarkedet og teknikk. Du bør ha innsikt i digitale systemer og prosesser, omnikanal kundeopplevelser og verksteddrift. Vi ser gjerne at du har høyere relevant utdannelse. Som person er du åpen og trives med å bygge relasjoner. Du evner å skape aktivitet og entusiasme som får med deg andre.

Dette er muligheten:
Hos oss får du en variert og spennende hverdag i et miljø med store muligheter til å legge rammene for hvordan vi jobber med servicemarkedet, digitalisering, nye kundereiser, regelverk utvikling osv. Stillingen rapporterer til daglig leder Erik Andresen.

Arbeidssted:
BIL vil flytte inn i moderne lokaler sentralt i Oslo i løpet av 1. halvår 2024.

Søknadsfrist:
01.09.2023

Kontaktperson:
Daglig leder Erik Andresen, 915 66 982
erik@biliportorene.no

Del:

Relatert