Søk
Close this search box.

Ny styreleder i BIL

Rita Kristin Broch, administrerende direktør i Volvo Cars Norway er valgt til ny styreleder i Bilimportørenes Landsforening (BIL).

-Jeg ser frem til å påta meg dette vervet med både ydmykhet og entusiasme. BILs fellesskap og arbeid for å sikre bilbransjen gode rammevilkår er meget viktig, og bransjen har gjort en veldig god jobb over flere år. En samlet bransje får bedre gjennomslagskraft, spesielt i politiske saker, og jeg ser fram til et godt samarbeid med de øvrige bilimportørene, sier Broch.

Broch ble valgt til ny styreleder på en ekstraordinær generalforsamling i BIL 7. september, etter at tidligere styreleder, administrerende direktør i Harald A. Møller Ulf Tore Hekneby valgte å trekke seg. Broch ser frem til å lede BIL-styret i en viktig tid for bransjen.

-En av de viktigste oppgavene til bransjen er å vise fram, og skape forståelse for, hvordan bilen er en positiv løsning på folks mobilitet og ikke et forurensende problem for samfunnet. Her er BIL allerede godt i gang og jeg ser fram til å bidra inn i dette arbeidet fremover. Det er en spennende tid for norsk bilbransje med store endringer, og jeg håper at jeg i min nye rolle vil være en positiv bidragsyter til BILs viktige arbeid, sier hun.

Dette er styret i BIL:

Styreleder:  Rita Kristin Broch, Volvo Cars Norway AS 

Styremedlem: Karianne Westby, Mazda Motor Norge               

Styremedlem: Jørn A. Brønmo, Toyota Norge AS                          

Styremedlem: Kjetil Myhre, Bertel O. Steen AS                           

Styremedlem: Bjørn-Inge Haugan, Volvo Norge AS                     

Varamedlem:  Rune Gjerstad, Motor Gruppen AS                        

Del:

Relatert