Søk
Close this search box.

Ny kommunikasjonssjef i BIL

Andreas Bibow Handeland, 41 år, er ansatt som kommunikasjonssjef i Bilimportørenes Landsforening (BIL).

Andreas kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i If Skadeforsikring der han har vært de siste 4 årene, og har hatt ansvaret for kommunikasjon på vegne av If i Norge, og har vært en del av den nordiske ledergruppen for kommunikasjon. Andreas har også vært en aktiv talsperson og er mye brukt i norske medier, ikke minst under pandemien.

Andreas har vært redaktør og rådgiver i Norges største fullservicebyrå, Redink AS. Han har også vært ansatt som seniorrådgiver og talsperson i Norges Automobil Forbund (NAF) i over 4 år, og hatt flere journaliststillinger i bl a Finansavisen, Dagbladet og i ulike publikasjoner i Egmont Hjemmet Mortensen.

I BIL vil viktigste oppgaver være å lede kommunikasjonsarbeidet, både i redaksjonelle og i sosiale medier, strategisk som operativt. Sammen med medlemmene, alliansepartnere og ulike byråer vil det være en viktig oppgave å syneligjøre BILs politikk og hvordan bilbransjen kan bidra til at Norge når klimamålene i 2030, og sikre bilens plass i samfunnet. Politiker-kontakt og generell myndighetskontakt vil også være en sentral del av jobben.

Velkommen til oss!

Del:

Relatert