Søk
Close this search box.

En honnør til transportørene

Hva ville vi gjort uten transportørene?

Hadde vi klart oss uten de som kjører mat til butikkene, medisin til apotekene, utstyr til sykehusene? Hva hadde vi gjort uten sjåførene i kollektivtransporten når kritisk personale skal fraktes for å behandle syke og eldre?

Dette er spørsmål vår svenske søsterorganisasjon, BIL Sweden, spør seg i en kampanje de nylig lanserte i sosiale medier. Med hashtaggen #TransportHeroes, står bilorganisasjonen sammen med Scania bak et initiativ for å hjelpe til med å løfte frem serviceteknikere, lagerpersonale og sjåfører som sørger for at hjulene fortsatt ruller mens koronatiltakene er virksomme.

– Glemmer vi dem?
– Det er kanskje en selvfølge for mange at butikkene er fulle av varer og at leger, sykepleiere og hjelpepleiere kommer seg til arbeidet sitt i denne situasjonen, sier direktør i BIL, Erik Andresen.
– Vi synes det er på sin plass å hylle alle disse personene som står på mens mange av oss er i karantene, på hjemmekontor eller andre steder der risikoen er lav. Transportørene står midt i det. De risikerer liv og helse og gjør at situasjonen for alle oss andre går ikke blir veldig belastende: Vi får det vi trenger i butikkene, på apoteket – og helsepersonellet kommer seg på jobb.
En honnør til alle transportørene! sier Andresen.

– Bruk hashtaggen
Andresen oppfordrer at alle viser sin støtte til transportørene ved å bruke hashtaggen #TransportHeroes og hedre tusenvis av transportører som gjør dette helt nødvendige arbeidet denne våren – og som fortsatt kommer til å stå på mens korona-tiltakene er virksomme.

Del:

Relatert