Søk
Close this search box.

Bilimportørenes Landsforening søker kommunikasjonssjef

Vil du lede kommunikasjonsarbeidet på veien til utslippsfri veitrafikk i Norge?

Bilimportørenes Landsforening (BIL) er bilprodusentene og bilimportørenes bransjeorganisasjon i Norge. Vår fremste oppgave er å sikre bilbransjens rammebetingelser gjennom kommunikasjon og tett dialog med befolkningen og myndighetene. Vi arbeider for bilens plass i samfunnet og for en kunnskapsbasert tilnærming til ny teknologi og det grønne skiftet. BIL er forpliktet til 2025-målet om at alle nye biler skal være utslippsfrie.

Dette er jobben:
I rollen som kommunikasjonssjef vil du ha ansvaret for BILs kommunikasjonsarbeid – strategisk så vel som operativt. Arbeidsoppgavene omfatter både strategisk planlegging og operativ historiefortelling i redaksjonelle og sosiale medier, samt egeneide kanaler.

Vi ser etter deg som kan skape og forvalte historiefortellingen om våre fremtidige veivalg på en engasjerende måte. Sammen med dyktige kollegaer, medlemmer, alliansepartnere og ulike byråer vil du jobbe tverrfaglig med å posisjonere BIL og skape oppmerksomhet om vårt arbeid og våre saker.

Du vil jobbe med samfunn og media og forklare og belyse effekter av valgene på veitrafikken står overfor. Med din teft skal vi synliggjøre mulighetene, avdekke utfordringene, forstå konsekvensene og bidra til løsninger på veien mot en utslippsfri veitrafikk.

Stillingen rapporterer til daglig leder, Erik Andresen.

Dette er deg:
Du har interesse for samfunn og samferdsel og minimum fem års erfaring med strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid. Du må ha god kunnskap om og kjennskap til arbeidet med digital historiefortelling og spredning i sosiale medier. Har du erfaring fra organisasjoner/NGO er det en fordel. Som person er du åpen, og trives med å bygge relasjoner. Du evner du til å skape aktivitet og entusiasme som får med deg andre, og formidler kunnskap og engasjement med overbevisning.

Dette er muligheten:
Hos oss får du en variert og spennende hverdag i et miljø med et klart samfunnsoppdrag og muligheten til å legge rammene for hvordan vi jobber med kommunikasjon i BIL. Ser du etter en jobb der du kan utvikle og bruke din strategiske kommunikasjonsforståelse og påvirke fremtiden? Da gleder vi oss til å høre fra deg.

Arbeidssted: Oslo.
 
 
Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.
Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Veronika Jakobsson

Søknadsfrist: 27.08.23

Søk på stillingen her

Del:

Relatert