BIL på Arendalsuka

BIL er travle på arrangørsiden i Arendalsuka; debatt om bilavgifter og elbilmoms, samtale om bilens fremtid og debatt om ny NTP med politikere og etatsledere.

Valgkampen starter for alvor med Arendalsuka, og bilen er et hett tema. Sammen med NBF og NAF står BIL bak to egne arrangementer, og vi er også medarrangør for Den store samferdselsdebatten.

Først ut er Politisk debatt: Elbil-mva og bilavgifter, i Samferdselsteltet fra klokken 12 – 13 tirsdag. Programleder Camilla Ryste stiller spørsmålet om hva som er viktigst, innføre mva på elbil eller å nå 2025 målet? I panelet stiller Marit Arnstad (Sp), Jon Gunnes (V), Mahmoud Farahmand (H), Svein Roald Hansen (Ap) og Harald Moskvil (MDG).

Debatten blir strømmet her: https://www.facebook.com/events/872099810047784/?ref=newsfeed

På MØR Biffhus klokken 14 – 15 tirsdag leder DDE-vokalist og bilbransjemann Bjarne Brøndbo samtalen om bilen i fremtidens samfunn med direktørene i BIL, NBF og NAF, Erik Andresen, Stig Morten Nilsen og Stig Skjøstad. Bilen er helt nødvendig for de aller fleste av oss – og både bransjen og forbrukerne er avhengige av at bilen blir grønn og bærekraftig. BIL, NBF og NAF har klare krav til politikerne om hva som skal til for å drive utviklingen videre i neste stortingsperiode.

Stream av samtalen kan du se her: https://vimeo.com/event/1198049

BIL er også medarrangør for Den store samferdselsdebatten, tirsdag fra klokken 20.00 – 21.30 i Samferdselsteltet. I denne debatten er ny Nasjonal Transportplan hovedtema og samferdselspolitikere og etatsledere tar diskusjonen om planen for de neste 12 årene.

Debatten strømmes her: https://www.facebook.com/events/372631230913099

Del:

Relatert

Bilsalget i november 2023

Norge ser historisk nedgang i nybilsalg mens nullutslippsbiler dominerer markedet November 2023 markerer et historisk øyeblikk i Norges bilindustri, med

Les mer